Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 27 грудня 2016 р.

Вітаємо з наступаючим Новим роком і Різдвом Хрестовим!



Хай буде Новий Рік
Схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
Щоб здійснилися задуми і мрії,
І щастям повнились надії!

     Новорічні свята - це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, пахощі мандарин та ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще!
    Ось уже зовсім скоро прийде до нас Новий 2017 рік, залишився останній передноворічний тиждень і кожний з нас сподівається на щось приємне і казкове. 25 грудня нам, колективу бібліотеки-філії №4, була надана приємна можливість привітати мешканців Кременчука з наступаючим Новим роком та Різдвом Хрестовим на головній площі міста біля святкової ялинки. 
      В своєму виступі зі сцени ми побажали  кожній родині нашого міста злагоди та добробуту, успіхів у  справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні. З привітаннями до нас приєднались учні професійно-технічного училища 
№ 26, які разом з художнім керівником Юлією Олексіївною Дяченко підготували цікаву новорічну різдвяну програму.








      Щиро сподіваємось що, розваживши дітей та дорослих, нам разом вдалося зробити свято біля сяючої вогниками міської ялинки цікавим та незабутнім. 
     Щиро зичимо всім Вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай  різдвяна зоря об’єднає усіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій! Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні!
       З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Немає коментарів:

Дописати коментар