Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 12 січня 2017 р.







Вітаєм з Різдвом, з Новим роком вітаєм!
Бажаєм вам щастя, здоров’я бажаєм!
Хай серце радіє, душа хай співає,
А настрій святковий весь рік не зникає!



   Сьогодні наш народ повертається до золотих традицій Різдва. І знову, як багато століть тому, звучать від  хати до хати, від родини до родини традиційні різдвяні пісні – колядки, по всьому світу сповіщають колядники про народження Сина Божого. Свято Христового Різдва торкає найтонші струни людської душі й кличе до радості. Серце кожного прагне пережити все, що відбулося в ту неповторну Святу ніч у місті Віфлеємі. 
  Після Різдва настають коляда або святки – 12 днів, протягом яких відзначається свято. Тому 12 січня молодь клубу «Гармонія» бібліотеки – філії № 4 запросила до себе у гості усіх бажаючих користувачів бібліотеки, мешканців мікрорайону поважного віку на Різдвяне свято «Христос народився! Славімо його!»
  Гостей привітали  вихованці  Недільної школи церкви «Всіх Святих». Вони читали вірші, співали колядки, показували театральне дійство – сценки з Вертепу. 













  Виступ учасниці  народного шоу – гурту «Молодість» Кароліни Львової  не залишив нікого байдужим. Разом з нею усі бажаючі заспівали відомі  колядки.









   А  пісні у виконанні учениці ЗОШ № 17 Віолетти Кравченко створили радісний та веселий настрій на святковому концерті.






 Усі гості виразили глибоку подяку молоді за  чудове привітання з Різдвом.



Колядку у виконанні Кароліни Львової слухайте та дивіться за наступним посиланням:       Радуйся, Земле....


Дай, Боже, вам любові і тепла,
Добра в сім’ї і затишку в оселі.
Щоб щастя світла музика текла
   В різдвяні свята, щедрі і веселі !

Немає коментарів:

Дописати коментар