Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Віртуальний фотоальбом - це просто!


   Друковані фотографії вже давно поступаються місцем цифровим, які зберігаються на комп’ютерах та мобільних пристроях. Звичне слово «фотоальбом» набуває нового змісту. Сучасні технології надають можливість розкрити наш творчий потенціал за допомогою створення слайд шоу. А для цього існує безліч комп’ютерних програм.
     З такими програмами учні Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука мали змогу ознайомитися, завітавши  на майстер-клас «Віртуальний фотоальбом – це просто» до бібліотеки-філії № 4.


     Звичайно, деякі юнакі та дівчата зможуть і самі повчити бібліотекарів комп’ютерним технологіям, але для більшості учнів було цікаво і корисно послухати огляд безкоштовних програм, за допомогою яких можна перетворити світлини у фільм. Кожна програма має свої переваги і недоліки, але обов’язково надає можливість фантазувати, зануритися з головою у творчість та здивувати креативними роботами своїх друзів і близьких та, навіть, вчителів.  Тому що відео з фотографій – це не тільки можливість зробити оригінальний подарунок на день народження, але й спосіб підготувати яскраву презентацію на урок.


     Шаблони оформлення, спецефекти, зручність додавання музичного супроводу, різноманітність титрів та кліпартів, відмінності збереження відео та розміщення його в інтернеті – саме про це говорили на заході. Тож, маємо надію, що отримана інформація стане у пригоді усім присутнім, а майбутні віртуальні фотоальбоми будуть дивувати творчими знахідками.




Немає коментарів:

Дописати коментар