Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 17 січня 2019 р.




Новрічні зустрічі

             Нещодавно ми святкували Новорічні свята.  Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етнічних і національних традиціях,  релігійних переконаннях. 

              Учні  шкіл тривалий  час перебували на канікулах, святкували Новий рік та Різдво зі своїми родинами і тільки вчора  знову зустрілися з   однокласниками, маючи змогу поділитися святковими емоціями та новими враженнями один з одним. 

              Ми запросили учнівську молодь до бібліотеки вперше в новому 2019 році, щоб разом пригадати  українські  традиції зимових свят,  їх історію, дізнатися цікаві факти про те, як відзначають Новий рік в інших країнах світу, взяти участь в вікторинах та розважальних конкурсах на новорічну тему. Запропоновані рухливі конкурси «Вгадай, хто я?» , «Склади слово», «Відгадай мелодію»  викликали у присутніх особливий інтерес і задоволення, та  чимало усмішок. Зустріч пройшла в невимушеній  і приємній атмосфері. А наостанок – традиційне фото на згадку і привітання з зимовими святами від колективу нашої бібліотеки! 












Немає коментарів:

Дописати коментар