Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 26 червня 2019 р.




Час для книг

 

  Нарешті наступили для учнів та студентів такі довгоочікувані літні канікули. Нарешті можна відпочити та зайнятися улюбленими справами. Нарешті можна  почитати, що хочеться, а  не тільки книги за програмою навчання.
   Для вас, шановна молодь, для ваших різноманітних уподобань,  юнацький відділ бібліотеки філії №4 розробив виставку-ай-стоппер «Time for books» (Час для книг).
      На виставці представлені книги сучасних українських та зарубіжних письменників. Тут ви знайдете твори різної тематики: філософські, історичні, гумористичні за змістом, фантастику, детективи, пригоди та інші. Але  родзинкою є не тільки самі книги, а і їх назви. Книги підібрані таким чином, що в  назвах присутні  цифри від одиниці до дванадцяти, по кількості цифр на циферблаті годинника. Погодьтесь, хто звертав на це увагу.  Світ літератури різноманітний, повний різних несподіванок.








  Запрошуємо  всіх бажаючих відвідати нашу виставку.
  Читайте та  отримуйте задоволення від книжкового світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар