Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 9 жовтня 2019 р.

Як козаки до бібліотеки ходили

14 жовтня наша країна святкує День Українського козацтва. З нагоди  цього свята, 9 жовтня, бібліотека –філія № 4 разом з учнями  РЦ ПТО №1  провили час веселих випробувань «Як козаки до бібліотеки ходили».  


Захід проходив у формі вікторин та конкурсів. У програмі брали участь дві команди. Молодь мала змогу побувати козаками-новачками, вони демонстрували присутнім свою кмітливість, товариськість та уміння не розгубитися у складних ситуаціях.  Цікавими для хлопців були змагання «Намалюй козака» та  «Закінчи прислів’я», а також силові вправи – «Перетягування канату», «Сильна рука», «Секретний лист». Всі учасники продемонстрували свої знання з історії України, силу, спритність та влучність.




 Юнаки  відчули гордість за славну історію нашого народу і, без сумніву, у багатьох виникло бажання бути гідними громадянами нашої славної України.





Бібліотека-філія №4 вітає всіх  з Днем українського козацтва, з Днем захисника України та Днем Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаємо    міцного здоров’я, щоб завжди цінували братство і згоду, бо вони є нащадки козацького роду!

Немає коментарів:

Дописати коментар