Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 5 березня 2020 р.

                        І знову починається весна…
       З ледь відчутним весняним подихом  приходить до нас чудове жіноче свято, яке несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті - щастя, радість. надія, кохання – пов’язане з жінкою.
      Жінка – найзагадковіше створіння Всевишнього, природа надала їй найважливіші функції – продовжувати рід людський. Жінка – світло свого дому, серце сім’ї, хранителька і захисниця родинного вогнища. Вона дарує любов та ніжність, вислуховує, підбадьорює, прощає, примиряє й поступається кожному. Навколо неї все стає на свої місця, єднається, віднаходить гармонію, розквітає.
     Саме напередодні жіночого дня, 5 березня, бібліотека-філія №4 стала своєрідним салоном спілкування «Жінка – це запрошення до щастя» для милих і неповторних жінок і бабусь, користувачок бібліотеки. Захід  пройшов в рамках програми «Позитив». за якою працює книгозбірня.
     Ведуча заходу Світлана Багмет щиро привітала присутніх жінок з чарівним  весняним святом та побажала, щоб у кожної з них був поряд справжній чоловік, який зніме тягар життєвих проблем, а також  взаєморозуміння з близькими людьми, сімейного затишку. здоров’я і благополучних дітей.
     Концертну програму для присутніх підготував контакт – центр №2. У виконанні хору «Калина» звучали пісні про жінку, матір, берегиню, українські народні та жартівливі пісні. Виконання пісень чергувалося з читанням поезій та гуморесок.

    Наприкінці запрошені жінки подякували  за чудові поздоровлення та гарний настрій. який подарували їм організатори заходу.





Немає коментарів:

Дописати коментар