Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 8 жовтня 2020 р.

Книги в осінніх барвах

Краса природи, різнобарв’я кольорів, мінливість погоди та невловиме відчуття змін створюють осінній настрій. Саме в цей час виникає бажання вповільнити темп життя, побути на самоті та поміркувати над важливими питаннями. А найкращою розрадою у такому настрої може стати книга. Для осені потрібні особливі книги, які вдало поєднуються із смаком какао чи гарячого шоколаду, теплим пледом та монотонним шумом дощу за вікном. Книги, які зігріють зсередини та пробудять безліч яскравих емоцій. 8 жовтня бібліотека-філія №4 організувала біля свого приміщення вуличну книжкову виставку "Золота осінь на книжковій полиці".
До уваги відвідувачів були представлені книги українських та зарубіжних авторів, в яких осінній настрій звучить у різних тонах. Легкі і романтичні, динамічні і захоплюючі, сповнені цікавої інформації та нових вражень. Як краще використати дари осені, усі бажаючі змогли дізнатися з книг та періодичних видань, які також знайняли своє місце на вуличній книжковій виставці.
Найбільш ерудовані читачі перевірили свої знання у літературній вікторині, а маленькі мешканці Молодіжного, які саме йшли зі школи, залюбки пограли у гру «Хто я?», відгадуючи назви овочів.
Яскравою вуличною книжковою виставкою бібліотека привертала увагу до себе усіх, хто проходив проспектом. Люди дізналися про те, що робота книгозбірні відновилася у звичному режимі. Користувачі, взявши з виставки книги, поновили своє регулярне читання в бібліотеці. А також, завдяки цьому заходу, філія поповнилася новими читачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар