Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятниця, 5 березня 2021 р.

Магія жіночого світу

У ці дні ми нарешті почали відчувати, що приходить весна. Вона і в промінцях вже лагідного сонечка, і у несміливому ароматі перших весняних квітів. Весна і в загадкових жіночих усмішках, які розкривають усю ніжність і красу, чарівність і неповторність кожної, без винятку, пані. Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Який він, загадковий світ жінки? Чим живе, цікавиться та захоплюється кожна представниця прекрасної половини людства? Зазирнути у цей особливий світ ми запрошуємо наших відвідувачок, до уваги яких на абонементі бібліотеки-філії № 4 розгорнуто виставку-калейдоскоп «Магія жіночого світу».
Перший розділ має назву «Букет із найніжніших почуттів». Пропонуємо усім, хто любить художню літературу, зануритися у книжкові світи, де головна героїня – жінка. Кожен зможе подивитися на світ її очима, відчути її емоції, оцінити дії, розділити її почуття. Розділ «Формула жіночої краси» допоможе тим, хто цікавиться своїм здоров’ям, різними методиками з підтримування власного тіла у гарній формі. Декому стануть у нагоді книги з перукарськими порадами та секретами косметології.
Для чарівниць родинного вогнища ми пропонуємо видання з розділу «Секрети сучасної господині». Тут ви отримаєте цікаві поради – як організувати святковий стіл, або що нового можна приготувати у мікрохвильовій печі, як прикрасити торт та здивувати гостей найніжнішим салатом. «Світ захоплень жінки» - це багатогранна та безмежна тема. Адже усі ми такі різні. Тому на полицях на вас чекають книги про шиття та вишивання, догляд за кімнатними рослинами і домашніми улюбленцями, астрологію, ремонт квартири тощо.
Сподіваємося, що кожна пані знайде на нашій виставці справжній калейдоскоп цікавих для себе книжок. А усі ми будемо відчувати «напади жіночності» не тільки навесні, а кожного дня. І наш жіночий світ буде справді магічним, красивим, найніжнішим та захоплюючим.

Немає коментарів:

Дописати коментар