Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 6 вересня 2022 р.

 Пісня - це її життя

4 вересня у Кременчуці відбувся вже п'ятий  благодійний концерт Заслуженої діячки мистецтв, Заслуженої артистки естрадного мистецтва України, композиторки, виконавиці пісень Неллі Кушнір. Свої  вірші  і музику, і голос подарувала пані Неллі шанувальникам філії №1, що на Молодіжному. Це був справжній аншлаг!






    Неллі Кушнір відома у Кременчуці особистість. Адже, в 90-их роках у нашому місті пані Неллі розпочала свою співочу кар’єру. Зараз через війну вона покинула рідну домівку в Києві і переїхала із столиці до Кременчука. Неля Іванівна не сидить, склавши руки, а працює на перемогу, даруючи кременчужанам свою творчість. 

     «Пісня не поллється і не зазвучить, якщо в ній немає серця і душа мовчить» — головна тема творчої зустрічі в бібліотеці. Гості поринули у чарівний світ поезії та музики Неллі Кушнір, слухаючи гуморески та пісні в авторському виконанні.

      В її репертуарі багато українських пісень, а  знамениті пісні «Рідний Києве мій», «Пісня про Кременчук», «Куточок райської землі» стали візитними картками та репертуарною скарбничкою її творчості. Пісні співачки про маму розчулили до сліз не тільки слухачів в залі, а й саму вокалістку, зокрема пісня на слова О.Стовби про Афганістан «Мама».

    Цікаву історію згадалала пані Неллі про історію пісні «Коханий», кліп на яку записували у Кременчуці 21 рік тому разом з екс-гол.редактором ТРК «Візит» Олександром Кулішем. Він був почесним гостем заходу та  поділився своїми спогадами про те, як йому ніяк не вдавалося зіграти почуття закоханого чоловіка. Зустріч їхня була хвилюючою та емоційною.


    Півтори  години провели шанувальники в полоні музики прекрасні миті свого життя. В залі лунали то спокійні ліричні мелодії, то темпераментні циганські, а то жартівливі. Це було справжнє свято музики! Оплескам не було кінця.

    По закінченню всі охочі поспілкувалися з композиторкою, зробили світлини на згадку та залишили відгуки про свої враження від  зустрічі.





    Учасниками заходу було зібрано 1970 грн. благодійних внесків. Ці кошти артистка передасть через кременчуцьку волонтерку Аллу Буліну від БФ "Щедрі джерела" на потреби ЗСУ.    






      Пишаємось тим, що саме  нашому місту дарує свій  талант Неля Іванівна. Її чудовий голос - це джерело радості і задоволення для слухачів.

      Її вишуканість, елегантність, щирість і неперевершений, дивовижний голос  привертає до неї симпатії і прихильність оточуючих. Її життя стало прикладом того, як людина може досягти всього у своїй кар’єрі завдяки власному таланту, клопіткій праці, наполегливості у досягненні своєї мети. Наповнюйте світ любов'ю,  даруйте свою посмішку і творіть добро для людей. Вона дарує свої пісні людям. Адже пісня - це її життя.

       Дякуємо Неллі Кушнір за чудовий творчий вечір! Дякуємо всім учасникам за благодійні внески задля перемоги.  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



Немає коментарів:

Дописати коментар