Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 22 червня 2023 р.

Інформаційну годину «Людина не для продажу»

 

21 червня  в приміщенні філії №1 КМПБ спільно з денним центром соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі провели інформаційну годину «Людина не для продажу»

У своєму виступі психолог Віта Ковалевська розповіла про торгівлю людьми як сучасне рабство, причини торгівлі під час війни, етапи вербування та потрапляння у складні ситуації осіб, що вимушено залишили місце проживання. Як уникнути таких ситуацій та прийняття правильне рішення?

Про допомогу потрібно звернутися на урядову гарячу лінію, Національну гарячу лінію з протидії людьми та консультування мігрантів, Кременчуцький міський центр соціальних служб.

          І саме головне, на чому наголосила психологиня, потрібно дбати про свою безпеку особисто, чітко дотримуватися визначених правил, з якими присутні познайомилися на заході довіряти тільки собі.

          Інформація була дійсно корисна, актуальна і життєво необхідна. Бібліотекарі організували книжкову викладку «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства», яка познайомила з літературою про історичні аспекти торгівлі людьми, про сучасні форми рабства та міжнародне співробітництво в боротьбі із цим ганебним явищем.





Немає коментарів:

Дописати коментар