Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 10 листопада 2016 р.


Калиновий Версаль на Молодіжному


     Затишна читальна зала бібліотеки-філії №4 сьогодні, 10 листопада 2016 р., була переповнена. Чудове театральне дійство - творчу імпрезу "У Калиновому Версалі" підготували члени  Клубу поетичного слова  «Цвіт калини» для користувачів нашої бібліотеки з нагоди Дня української писемності і мови. 


Дощ, що вже третій день йшов в місті, не зупинив наших гостей. Жителі Молодіжного різного віку і покоління скористалися нагодою, щоб зустрітися з місцевими поетами та прозаїками, почути живе поетичне слово в авторському виконанні.     
      Кременчуцькі літератори декламували свої вірші та прозу, співали пісень і розігрували сценки.  Керівник клубу "Цвіт калини" Ігор Герасименко виступив в образі Короля поезії. Тут ми побачили Міністра і Прем'єра, Барона і Графа з сивою бородою. Почули чарівний спів Кармен та Маркізи дива. 






      Участь у творчій імпрезі брали Володимир Михайлов, Ірина Овчаренко, Любов Димченко, Володимир Любимов, Алла Лєбєдєва, Тетяна Луценко, Людмила Снітко, Лев Дементьєв.








Після завершення заходу з шановними "акторами" бажаючі зфотографувалися на згадку. Творча молодь підходила до калинчан  із запитаннями. А бібліотекарі почастували літераторів запашним чаєм з цукерками.




      Зустріч з клубівцями вилилась у справжнє свято і залишила у всіх незабутні враження. Сподіваємось, що в наступному році "Цвіт калини" завітає до нашої бібліотеки з новою прем'єрою.




Немає коментарів:

Дописати коментар