Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 10 листопада 2016 р.

               Всі літери у солов’їній мові октавами сплелися у вінок…
                                                  
      9 листопада – День української мови та писемності. Ми – українці. Живемо у вільній незалежній державі –Україні. Розмовляємо рідною державною мовою. А мова в нас красива і багата, мелодійна й щира, як і душа нашого народу.
      Наша бібліотека-філія № 4 долучилася до урочистого відзначення цієї славної дати для того, щоб нагадати молоді, що мова – це безцінний дар, який треба шанувати, як батька і матір, родину і батьківщину. Саме для цього ми завітали до ЗОШ № 26 на незвичайний урок української мови, на якому учні двох класів змагалися між собою. Всім сподобалось брати участь у конкурсах і вікторинах, запропонованих бібліотекарями. А щоб захід був по-справжньому святковий, учні влаштували тематичний флеш-моб.
     Перемогу здобув 9 – Б клас (команда «Грамотії»). За перемогу вони отримали солодкі призи. По закінченню  турніру учні висловили  побажання і надалі проводити уроки разом з бібліотекарями.















Немає коментарів:

Дописати коментар