Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 9 листопада 2017 р.

         

 День української писемності та мови.

 Українська мова, одна з найбагатших та наймилозвучніших в індоєвропейській мовній сім’ї, пройшла нелегкий і тернистий шлях, поки стала державною в незалежній Україні.
    Саме сьогодні, 9 листопада, ми відзначаємо День української писемності та мови. З цього приводу  у бібліотеці-філії № 4 ЦБС для дорослих пройшла літературна толока «Плекатимеш мову – цвістимуть слова». На толоку завітали учні ЗОШ № 17. Після вступного слова було проведено безліч цікавих конкурсів та вікторин. Бурхливу реакцію викликали конкурс «Рими» та гра «Література і числа». Учні показали себе справжніми знавцями своєї рідної мови. На толоці змагалися дві команди – «Шанувальники рідної мови» та «Шукачі мовних скарбів». Боротьба була досить емоційною і веселою. З розривом в 2 бали перемогла команда «Шукачі мовних скарбів».

   А наприкінці заходу діти виявили побажання і надалі зустрічатися та проводити цікаво та змістовно час в нашій бібліотеці.







Немає коментарів:

Дописати коментар