Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 29 березня 2018 р.


Година Землі-2018


    Бібліотека-філія №4  взяла участь у Всеукраїнської соціально-екологічної кампанії «Година Землі-2018» у рамках проведення Всесвітньої кампанії «Година Землі». 


          На своїх соціокультурних заходах, а саме - екологічній тусовці "Зелений настрій" для учнівської молоді ЗОШ № 26 та на зустрічі з нацгвардійцями в/ч 3059, бібліотечні працівники поширювали інформацію про важливість проведення цієї акції. 






       Ми закликали своїх користувачів долучитися до неї шляхом вимкнення світла та електроприладів о 20:30 24 березня 2018 року на 1 годину. Цього вечора бібліотека також вимикала світло над вхідними дверима свого закладу. Внутрішнього освітлення не було включено, адже в цей час бібліотека вже не працює.




     Інформацію про вжиті заходи із фотофактами участі бібліотеки-філії № 4 в даній кампанії було надіслано до відділу екологічної безпеки міськвиконкому.  





Немає коментарів:

Дописати коментар