Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 5 квітня 2018 р.

    Хто садить дерево - благословен!


      4 квітня відбулося чергове засідання Майданчика громадських обговорень з екологічних питань.  Серед присутніх обговорювалися заходи, які заплановані на квітень 2018 року. 


             17 квітня в бібліотеці-філії № 4 відбудеться презентація книги «Хто садить дерево - благословен!» директора Центру заповідної справи, рекреації та екотуризму, доктора біологічних наук, професора  Олени Байрак. Ця книга про історію створення дендропарку в селі Омельник.
     26 квітня в цьому ж дендропарку організовується колективна посадка дерев. На сьогодні виявили бажання взяти участь в ній представники з 8-ми міст України. Тут буде посаджено 2 тюльпанових дерева, клен  Осtober, кілька видів верби, магнолію Nigra. А 10 дерев гінго утворять алею пам’яті Олени Байрак, яка стояла у витоків створення дендропарку «Івушка» та дбала  про нього на протязі багатьох років потому.
     Посадковий матеріал закупить ПАТ «Укртатнафта» у спеціалізованому господарстві під Києвом.
        Всіх, хто любить природу та дбає про її красу, запрошуємо долучитися до заходів.


Немає коментарів:

Дописати коментар