Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 11 жовтня 2012 р.



     11 жовтня до бібліотеки завітали учні Кременчуцького професійного ліцею нафтопереробної промисловості на вечір історичної пам’яті «Ми славні нащадки козацького роду й традиції їх бережем», присвячений Дню українського козацтва. З нагоди цього свята відбулася зустріч з представниками громадського формування «Українські козаки» отаманом генералом-хорунжим Павловим Володимиром Анатолієвичем та адміралом Рагуліним Анатолієм Харлампієвичем.


     Мета заходу – поглиблення знань про українське козацтво та традиції часів Запорізької Січі, виховання поваги до історичної спадщини рідного народу.
     Гості розповіли про сучасних козаків, про діяльність формування, дали свій погляд на деякі історичні події. Ознайомили з засадами, якими вони керуються у своїй діяльності – це православна віра, любов до Батьківщини та козацьких святинь.
     Більше дізнатися про формування "Українські козаки" ви зможете на  сайті http://kozak.ucoz.org/
    

3 коментарі:

  1. В історії України багато героїчних сторінок, часи козаччини одна з них. Виховання гордості за свою країну у молоді, це необхідна і благородна справа.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікавий захід, дізналися багато нового. Дякуємо!

    ВідповістиВидалити