Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 25 грудня 2012 р.

    






 Протягом всього року бібліотека проводила велику роботу по збору матеріалів, які нам надавали різні органіізації міста для створення дисків   "Молодь має знати" (екологія) та "В твоїх руках здоров'я і життя". Провідний бібліотекар Баланчук М.В. та зав. відділом Харченко З.М. систематизували їх та розробили макети дисків, прем'єра яких відбулася 25 грудня 2012 року. 
     Метою заходу  є ознайомлення з інформацією про екологіячний рух в місті та про діяльність закладів, які опікуються проблемами здорового способу життя. Матеріали дисків стануть надбанням громади. Їх зможуть використати в своїй діяльності бібліотекарі, викладачі, студенти, учні та всі, хто небайдужий до проблем екології та власного здоров'я. Тому в залі зібралися однодумці - люди, яких хвилюють проблеми екології та здоров'я людини. Гості поділилися досвідом своєї роботи, подарували бібліотеці книги. Перед присутніми виступила екологічна агітбригада ЗОШ № 26 під керівництвом вчителя біології Михайленко Л.В. Ведуча заходу, завідуюча бібліотекою-філією № 4 Рєзнік Ж.М., розповіла про діяльність бібліотеки як центру екологічної просвіти молоді. 
     На заході була переглянута частина матеріалів з дисків: презентації, фотографії заходів, віртуальні книжкові виставки. Справжньою окрасою диска "Молодь має знати" став відеофільм про ландшафтний заказник "Кагамлицький" "Місто серед природи чи природа серед міста?", автором якого є Олена Байрак - вчений-ботанік, еколог, доктор біологічних наук, професор. Доповнювали захід виставки-перегляди "Гіркі плоди солодкого життя" та "В долі природи - наша доля". 
Бабичева Н.В. -  головний спеціаліст відділу екологічної безпеки міськвиконкому
 Гальченко Н.П. -  голова міського осередку Всеукраїнської екологічної ліги, кандидат біологічних наук
 Перепелиця Н.І. - зав. відділом екології та охорони природи еколого-натуралістичного центру учнівської молоді
Астанін А.М. - лікар-нарколог міського наркодиспансеру
 Кисла З.О. - бібліотекар ЗОШ № 12 (школа сприяння здоров'ю)
Виступ екологічної агітбригади ЗОШ № 26 "Юні екологи"
Бабичева Н. В. та Гальченко Н.П. в кабінеті екологічної просвіти
 

Немає коментарів:

Дописати коментар