Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 25 лютого 2013 р.

     20 лютого 2013 року в нашій бібліотеці відбулася літературно-музична композиція "Сину мій...", присвячена Дню захисника Вітчизни. На свято завітали учні школи № 8, військовослужбовці в/ч 3059 та представники старшого покоління з Ради ветеранів мікрорайону № 11. Зустріч пройшла в теплій, святковій атмосфері. Ведуча Савченко Г.І. нагадала присутнім про героїчні події з минулого нашої армії, в залі лунали пісні про мужність та тяжку афганську війну. Лейтенант в/ч 3059 Малков С.О. розповів юнакам про сучасну армію, про будні солдат строкової служби, відповів на численні питання та продемонстрував любительський фільм, який солдати зняли в своїх казармах та на території військової частини.



      27 лютого відбулося засідання клубу "Гармонія" за участю психолога Пищити Інни Володимирівни. Його тема - "Абетка моральності: що в характері твоїм?". Під час цього заходу молодь ознайомилась з різними типами характерів людини, їх впливу на особистість та взаємовідносини з суспільством. Учасники зустрічі з зацікавленістю віднеслися до виступу психолога. Вони приняли активну участь під час проведення тестів з психології, задавали різноманітні запитання стосовно виявлення типів характеру людини. 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар