Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 12 березня 2013 р.

     12 березня 2013 року  наша бібліотека взяла участь у науково-теоретичній конференції "Антон Семенович Макаренко: педагог, вихователь, письменник", яка проходила в ЗОШ №12 з нагоди 125-річного ювілею письменника. На заході учнівська молодь прочитала свої доповіді про життя та діяльність відомого педагога. Провідний бібліотекар Баланчук М.В. розповіла присутнім про його літературну діяльність, про вічно актуальний роман "Педагогічна поема". Зав. відділом обслуговування Харченко З.М. супроводила доповідь  тематичною презентацією.
     "Все краще дітям" - лозунг, відомий з радянських часів, належав саме Макаренкові і був його людським кредо. Твори А.С. Макаренка - невичерпне джерело педагогічного натхнення і в наш час, а створена ним нова педагогіка зробила його ім'я безсмертним, відкрила нові горизонти для удосконалення теорії і практики виховання.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар