Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 11 грудня 2013 р.



    10 грудня - Міжнародний день захисту прав людини. 



     В цей день для старшокласників ЗОШ № 26 в бібліотеці-філії №4 відбувся правовий ринг «Подорож країною Закону». 2  команди «Правознавці» та «Праволюби» змагались між собою знаннями з питання права, правильність яких оцінювало журі. Правовий ринг складався з 11-ти геймів: «Інтелектуальний штурм», «Жаргон», «Кмітливі і дотепні», гейм для капітанів, «Чорний ящик», «Юридичний рахунок», гра «Права та обов’язки», бліц-опитування та ін.  
   Не залишились осторонь і вболівальники. Для них ведуча заходу Харченко З.М. провела цікаву «Казкову правову вікторину», під час якої учні розглянули статті Конвенції про права дитини на прикладі ситуацій, у які потрапляють герої художніх творів.     Більшість із них добре відомі їм, тому учасники рингу легко відгадували, право на що саме було порушене по відношенню до того чи іншого літературного героя.
   Юні правознавці показали неабиякі знання закононодавства.
  Високоповажне журі підвело підсумки. На переможців рингу чекали невеликі подарунки на радість однокласників.


Немає коментарів:

Дописати коментар