Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 24 квітня 2014 р.



24 квітня 2014 р. в бібліотеці-філії № 4 Кременчуцької міської ЦБС для дорослих відбувся вечір-набат «Світе, Чорнобиль – то крик мого краю, світе, Чорнобиль – то рана й твоя» (до Дня Чорнобильської трагедії).
     Ведуча вечора нагадала присутнім про трагедію віку – вибух на ЧАЕС; поглибила знання учнів про неї, про негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення; викликала особисту стурбованість кожного учня за все, що відбувається навколо; навчила сприймати чужу біду, чужий біль, як власний; посприяла формуванню патріотичних почуттів у молоді.
      Прозвучали пісні «Зона» у виконанні Лілії Сандулеси,  пісня Яремчука «На могилі», «На Чорнобиль журавлі летіли» та інші. Також прозвучали вірші українських поетів про Чорнобильську трагедію.
      На вечір була запрошена член поетичного клубу «Журавушка» поетеса Ющенко Юлія Юхимівна, яка презентувала свою книгу «Кобзар моєї епохи». Вона прочитала багато своїх віршів про Чорнобильську трагедію, розповіла молоді про свій рідний поліський край, спустошений від атомного вибуху.
       На заході були присутні учні ЗОШ № 26.



Немає коментарів:

Дописати коментар