Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 16 грудня 2014 р.




Манери людини – це дзеркало, в якому відображається його портрет.
                                                                                            Й. В. Гете.


   У сучасному суспільстві гарні манери необхідні. Щодня ми спілкується з великою кількістю людей, зіштовхуємося з ними на вулиці, в транспорті, магазинах, учбових закладах, на роботі, тощо. І треба вміти не заважати один одному. Тому виховати в собі потрібно не стільки манери, скільки те, що виражається в них - дбайливе ставлення до світу, суспільства, природи, свого історичного минулого. Гарні манери це також доброзичливе й поважне відношення до людей незалежно від їх соціального статусу.
   Саме мистецтву поведінки в суспільстві був присвячений комільфо – вечір«Факультет забутих істин», який відбувся 16 грудня в бібліотеці – філії №4. Під час вечора молодь клубу «Гармонія» разом з учнями ЗОШ №26 змагались в знаннях з правил етикету поведінки в театрі, кав’ярні, за столом, вмінню правильно розмовляти по телефону, проявили творчі здібності під час сценок  «Привітання», «Поведінки в гостях», гаряче відстоювали свою думку стосовно зовнішнього вигляду людини.
   Вечір проходив в невимушеній, доброзичливій та дружній  атмосфері.  











Немає коментарів:

Дописати коментар