Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 14 травня 2015 р.


   Цими весняними днями в нашій державі проводиться День Європи, мета якого донести до українців інформацію про національні надбання різних країн європейської цивілізації.  
  Вольтер говорив: ”Моя любов до Вітчизни не примушує мене заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більш намагаюся збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр”. І ми не можемо не погодитися з цією думкою. Щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й  знати та поважати своїх сусідів. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства.
   Саме на честь свята  Дня Європи 14 травня в бібліотеці – філії №4 відбулося чергове засідання молодіжного клубу «Гармонія».
   Під час гри – візитки «Турне по країнам Європи», девіз якої «пізнаємо граючи», молодь не тільки дізналася багато цікавого про  Європу, але й показала свої знання з питань про Європейський союз та з  історії, географії, літератури, мистецтва, культури країн Європи.
  Захід проходив в невимушеній, дружній, доброзичливій атмосфері.  







Немає коментарів:

Дописати коментар