Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 1 вересня 2015 р.

                                                     
                                        На світі багато чудових країн,
                                Мені наймиліша, найкраща країна,
                                Яка піднялася, мов Фенікс, з руїн,
                                Безсмертна моя Україна. 
                                                                          М.Верещак.


   Вже стало доброю традицією проводити 1 вересня урок знань бібліотекою - філією №4 разом з ЗОШ №8. Цей рік теж став не винятком. Тема уроку була присвячена Україні: "Хай в серці кожної дитини живе любов до України".
   Наша батьківщина мала славні періоди історії,легедарних героїв, мужньо пережила найважчі випробування і не скорилась. Перші кроки незалежності стали випробуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається в тому, що український народ в змозі поліпшити життя у свому власному домі.
   Саме про це, про любов до України, про її майбутнє, про патріотизм  йшла розмова під час уроку. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ці зміни дають можливість кожній молодій людині стати справжніми господарями на нашій землі і зайняти гідне місце в розбудові нашої Батьківщини.






Немає коментарів:

Дописати коментар