Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 12 жовтня 2015 р.

14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва. А в цьому році в такий день ми вперше будемо святкувати День захисника України - нове державне свято. 

     Президент Петро Порошенко запропонував відзначати День захисника України під гаслом "Сила нескорених". Так ми називаємо наших сучасників - воїнів АТО, так можна сказати і про  славетних лицарів землі української - козаків. 

    З нагоди цього свята, 12 жовтня до бібліотеки-філії № 4 завітали учні КПЛНП на інтелектуальний бій "Героям слава, - кажемо по праву, бо струм козацький в генах не зачах"

     Ведучі заходу Семизорова О.В. та Баланчук М.В. нагадали молоді про історію виникнення козацтва, про значення цього явища для історичної долі всього українського народу. 

     Згодом учнівські групи розділилися на дві команди (курені) і позмагалися у знанні історії, культури, звичаїв козаків, згадали їх різноманітні прикмети та прислів'я. Переможці отримали символічні призи. 

 


 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар