Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 9 березня 2016 р.


Тарас Шевченко - геній, мислитель, пророк, людина незвичайного таланту, що здобув світову славу. Своєю творчістю він відкрив нову епоху в українській літературі.
Шевченківські твори - найулюбленіша поезія українців. Його вірші пронизані вірою у незламність людського духу, в краще майбутнє. Читаючи сьогодні вірші Шевченка, кожен знаходить в них  щось добре і близьке серцю.
9 березня бібліотека - філія  № 4  вшанувала пам’ять великого Кобзаря  Шевченківською світлицею «Геній, якому судилася вічність».
Присутні на заході учні ліцею нафтопереробної промисловості заново відкривали для себе знайомі рядки, щоб знаходити в них відповіді на запитання, які цікавлять наших сучасників.
З метою глибшого розкриття невичерпних пластів життя і творчості українського генія, учні  продекламували для присутніх кращі поетичні твори Кобзаря, які і до сьогодні не  втратили своєї актуальності.  Протягом всього заходу  лунали пісні  на слова Шевченка, покладені на музику  композиторами різних років.
Ведуча Багмет С. А. ознайомила учнівську молодь з перебуванням Шевченка на Полтавщині та творчістю цього періоду.

Життєві шляхи Кобзаря та його поезія не залишили байдужими нікого із присутніх на заході.











Немає коментарів:

Дописати коментар