Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 14 квітня 2016 р.


Здоров’я. Краса. Гармонія.



Коли в душі людини світло – то вона красива.
Коли людина красива – в її душі  панує гармонія.

     Ми часто чуємо: «Краса - запорука здоров’я», «Краса врятує світ», «Краса відображає гармонію та досконалість».
     Прагнення до краси є природним бажанням людини. Ідеали краси оспівували в своїх творах  «обранці  муз» - поети, художники, скульптори, музиканти усіх часів та народів. Різні епохи, різні народи мали свої еталони краси. Тому кожна людина за своєю індивідуальністю є  неповторною. Треба тільки найти своє «я» та запам’ятати, що «в людині все мусить бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки».
  Саме про гармонію духовного світу людини та її зовнішнього вигляду йшла  розмова під час чергового засідання клубу «Гармонія», яке відбулося   14 березня в бібліотеці – філії №4. 




На вечір-адвайзер «Здоров’я. Краса. Гармонія» була запрошена магістр фізичної реабілітації, завідувачка аптеки Д. Зубицького Мусієнко Анастасія Андріївна. 



Вона розповіла учасникам заходу про раціональне харчування, загартування організму, значення спорту в житті людини. Закликала молодь відмовитися від шкідливих звичок, надала кілька порад стосовно правильного використання косметики, кремів, шампуні та емоціонально-психологічної поведінки людини.



    Учасники вечора записували та активно обговорювали інформацію, яку отримали від Мусієнко А.А. 



Ставили їй запитання по темі зустрічі і просили поради.





    

      


Немає коментарів:

Дописати коментар