Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 6 червня 2017 р.




Пінг-понг для малечі


     Літо... Тепло... Чудовий настрій... А хіба може бути інакше, коли буяє навкруги зеленню природа?
    Промінчики лагідного теплого сонечка, пташині переспіви, різноманітні квіти. Все навколо наповнюється кольорами, звуками і запахами. Хочеться повною мірою насолодитися новими відчуттями, змінити буденний настрій на радісне, яскраве, позитивне. І все це дає нам природа.
     Ми часто говоримо: "Природа - наш дім". А для того, щоб природою можна було насолоджуватись, потрібно обов’язково піклуватися про неї. Виховувати добре та гуманне відношення до навколишнього середовища, любов до природи має кожна людина з раннього дитинства.
     5 червня Генеральна Асамблея ООН проголосила Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища. Саме цій даті був присвячений захід – екологічний пінг-понг «Загадки живої природи», який відбувся в бібліотеці-філії № 4 шостого червня.  До філії завітали найменші мешканці Молодіжного, учасники пришкільного табору відпочинку ЗОШ № 26.
     Свято проходило у формі гри. Ведучі запрошували дітей до живого спілкування. У кожного з присутніх була можливість показати свої знання з природознавства, взявши участь у еко-вікторині про птахів, тварин та рослинний світ. 



Із зав’язаними очима діти малювали своїх домашніх улюбленців, 





вміло та швидко рахували квасолю, 


"варили" борщ, "готували" весняні салати та баклажанну ікру. 






За допомогою м'яча малеча брала участь у веселій грі "Їстівне-неїстівне". 




      Малі непосиди веселились та раділи всьому так щиро, що нам, дорослим, захотілось ще хоч на незначний час повернутись до країни Дитинства. 








У читальній залі для маленьких відвідувачів був організований книжковий натюрморт з гарно ілюстрованих книг про рослинний та тваринний світ.

      


Немає коментарів:

Дописати коментар