Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 18 вересня 2017 р.

Святкуймо разом з нами!

Запрошує на гостини до книжкової родини бібліотека-філія № 4, яка 20 вересня святкує свій 50-річний ювілей. Це добра нагода, щоб підвести підсумки минулого, дати оцінку сьогодення і поринути в майбутнє.
     У бібліотеки, як і у людини, є своя доля, своя лінія життя. Сьогодні неможливо уявити собі культурне життя мікрорайону без бібліотеки. Вона майже ровесниця Молодіжного. Її історія розпочалася разом з історією виникнення мікрорайону. Нею пройдено шлях від маленької книгозбірні до сучасного інформаційного і культурного центру.
     "Ювілей у колі друзів" відбудеться біля бібліотеки. До нього  зможе долучитися кожен мешканець міста. Бібліотекарі пропонують гостям пригадати історію установи, ближче познайомитися з колективом, порадіти досягненням і творчим звершенням. У кожного присутнього з'явиться унікальна можливість особисто привітати бібліотеку з ювілеєм.
     50-річна історія бібліотеки, багата на цікаві факти і події, буде представлена в архівних світлинах на виставці "Калейдоскоп бібліотечного життя" та в розповідях і спогадах ветеранів. 
     Кожна бібліотека пишається своїм «золотим фондом» - найвідданішими і найрозумнішими користувачами.  Найактивніші з них будуть відзначені в номінаціях. 
     На всіх гостей свята чекає розважальна програма, нові знайомства, зустрічі з цікавими людьми. 
     Творчі майстер-класи на свіжому повітрі для дітлахів та дорослих навчать мистецтву орігамі та  виготовленню ляльок-мотанок. Керамічні сувеніри, розмальовані власноруч на святі, стануть оригінальним подарунком для рідних чи друзів.  Гарні візерунки хною на руках отримають любителі  мехенді.
Запрошуємо цінителів хенд-мейду переглянути виставку виробів прикладного мистецтва від вихованців дитячо-юнацьких клубів «Промінь» та «Аврора». 
Отримайте море емоцій, вражень та  задоволення від  живої музики та запального танцю, ліричний настрій від поетичного слова.
  А який ювілей без солодощів! Неперевершений «кондитерський виріб» чекає на всіх бажаючих зробити пам'ятне фото на згадку. Повірте, така фотосесія у вашому сімейному альбомі точно викличе захоплення у рідних та друзів.
      "Ювілей у колі друзів"  подарує ще чимало приємних сюрпризів.  А як же без них? Завітайте 20 вересня до бібліотеки. Відпочиньте, весело та незабутньо проведіть час разом у великій бібліотечній родині.  Позитивний заряд на цілий день - гарантовано!
     Захід відбудеться в бібліотеці-філії №4 за адресою:  проспект Лесі Українки, 5

Контактні особи:
зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького
Тетяна Майдак
                                                зав. бібліотекою-філією №4                                   
                                                Зоя Харченко 

Немає коментарів:

Дописати коментар