Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 2 листопада 2017 р.


Майданчик громадських обговорень   
з екології



       1 листопада в бібліотеці-філії № 4 продовжив свою роботу майданчик громадських обговорень з екологічних питань. 
      Хоча учасників на ньому було не багато, але обговорювалися важливі екологічні  події в житті міста. 
       
1. Про проведення громадської екологічної експертизи екологічної ситуації, що склалась у районі Північного промвузла м.Кременчука.

    ГО «Товариство охорони природи міста Кременчука» протягом місяця проводила громадську екологічну експертизу щодо екологічної ситуації, що склалась у районі Північного промвузла м. Кременчука, до якого належать  потужні підприємства-забруднювачі (ПАТ «Укртатнафта», філія Кременчуцька ТЕЦ ПАТ «Полтаваобленерго», ПАТ «КЗТВ», промивально-пропарювальна станція ВП «Вагонне депо Кременчук» та ін.).
      До складу експертної групи увійшли – Сокур М.І., професор кафедри маркетингу, завідувач науково-дослідної лабораторії, доктор технічних наук, професор, академік АГН України, Академік Міжнародної академії наук та Сподін Ю.М., лікар-гігієніст ГО «Товариство охорони природи міста Кременчука». 
     Матеріали на екологічну експертизу підготувало ТОВ «НТЦ «Промекологія» (керівник Олена Корцова).
     З 5 жовтня по 10 листопада 2017 року (включно) триває громадське обговорення щодо проведення державної екологічної експертизи.
     Громадські слухання відбудуться 6 листопада 2017 р. о 13.00 за адресою: м. Кременчук, пл. Перемоги, 2. 

2. Демьохін Г.А. повідомив присутніх, що в грудні 2017 року в с. Омельник буде проходити семінар з екології, де обговорюватиметься закон України «Про оцінку впливу на довкілля», який входить в дію з 17.12. 2017 р. та запросив громадські організації підготуватися та відвідати семінар.
      Наступне засідання майданчика відбудеться 6 грудня 2017 р.



Немає коментарів:

Дописати коментар