Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 11 грудня 2017 р.

Ялинкові прикраси своїми руками

       Незабаром Новий рікнайкраще і найулюбленіше свято багатьох. Дорослі, як маленькі діти, чекають новорічних подарунків і мріють швидше  прикрасити новорічну ялинку-красуню. Це можна зробити як завжди – прикрасити традиційними скляними кульками, але набагато приємніше змайструвати новорічні прикраси на ялинку своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення і створивши у своєму домі по-справжньому  домашній затишок та святковий настрій.
      Всіх охочих навчитися тонкощам цієї справи, 11 грудня бібліотека-філія № 4 запросила до себе  на майстер-клас «В бібліотеку за казкою». Захід пройшов в рамках програми Центру спілкування та дозвілля «Позитив». Заняття провела педагог дитячо-юнацьких клубів «Промінь» та «Аврора»  Наталія  Горішня.
      Під час заходу майстриня наголосила, що наразі все більшої популярності набирає техніка хенд мейд, тобто вироби, створені власноруч. Хенд мейд тим більше цінується, що в такі іграшки вкладена частинка душі, з ними будь-яка домівка виглядає більш затишною та оригінальною.
       Наталя Горішня розповіла про історію виникнення хенд мейду, показала іграшки, виготовлені членами клубів та щиро поділилася з присутніми своїми знаннями. При виготовленні  ялинкових прикрас використовувалися різноманітні матеріали – різнокольорові ґудзики, тонкий дріт, яскравий фетр, нитки і тканина, бісер, картон, різнокольоровий  папір. На очах присутніх створювалося диво-яскраві сніговики та ялинки, казкові герої, новорічні кулі.

      Було море позитиву, а ще хороший настрій на весь день. Відвідувачі заходу вдячні майстрині за цікаво проведений час і сподіваються  на  нові зустрічі  у  стінах  книгозбірні.













Немає коментарів:

Дописати коментар