Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 22 березня 2018 р.


Служити та захищати




   Національна гвардія України – це мужність, честь та сила, яка захищає нашу державу, її суверенітет, територіальну цілісність, а також життя та особисту гідність громадян, їх конституційні права і свободи від злочинних посягань. 
   26 березня Україна буде відзначати День Національної гвардії. Напередодні, 22 березня молодь клубу «Гармонія» бібліотеки-філії №4 запросила до себе в гості нацгвардійців в/ч 5039, з якими склалися добрі   та дружні стосунки. Юнаки та дівчата привітали гостей з їх професійним святом. 






    Яка вона, сучасна Національна гвардія? Як служать наші захисники? Які вони – нелегкі гвардійські будні? Про це йшла розмова між офіцером групи по роботі з особистим складом старшим лейтенантом Музикою Віталієм Володимировичем та учасниками зустрічі.
  




 Перегляд відеоролика про Національну академію Національної гвардії України  викликав серед присутніх багато різноманітних запитань пов’язаних з навчанням  в учбовому закладі. Особливо цікавила служба  в нацгвардії дівчат



  Не залишилися без уваги  і журнали, які подарували бібліотеці нацгвардійці. Вони швидко нашли своїх шанувальників.



   Нажаль, зустріч промайнула швидко. Подякою за  нелегку службу вояків-гвардійців були щирі оплески юнаків та дівчат з побажанням міцного здоров’я, мирного неба. Нехай Бог береже тих, хто захищає нас.
 З професійним святом, шановна Національна гвардія України! 


Немає коментарів:

Дописати коментар