Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 30 квітня 2018 р.


Корисна справа на благо людям


               Ми відвідали один з мальовничих куточків, який знаходиться неподалік  нашого міста - чарівний дендропарк "Івушка". Навесні він виглядає особливо гарно. Різнобарвне цвітіння декоративних рослин, крапельки ранкової роси на зеленому килимі газонів, запашні аромати зелені та чисте повітря, яскраві і теплі сонячні промені… Вражає різноманіття насаджених тут рідкісних порід дерев, декоративних кущів та квітів. В кожному куточку відчуваєш любов та професійність тих людей, які його створили і продовжують про нього піклуватися.






          Ми з задоволенням долучились до ініціативи екологів висадити  в парку нові рослини. В одному куточку це були молоденькі дубочки, на галявині – плакуча яблунька в оточенні кущиків лаванди, на алеї розташувались рідкісні дерева серед яких унікальне гінкго білоба, тюльпанове дерево, тощо.   Всього понад 70 дерев та декоративних кущів. А в майбутньому  алея гінкго буде носити ім’я засновниці парку Олени Байрак. Така творча і корисна для людей робота принесла нескінченне задоволення, втома майже не відчувалася і залишила тільки позитивні враження. 












          Сподіваємось, що це дивовижне місце буде чарувати своєю красою довгі роки!


Немає коментарів:

Дописати коментар