Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 24 квітня 2018 р.



Мистецтво для душі

     Свято, День народження… Чим здивувати гостей або  порадувати близьку людину? І тут на  допомогу приходять творчі ідеї. Гарно сервірований стіл, смачна страва або речі зроблені своїми руками. Що може бути краще?!
   23 квітня в бібліотеці-філії № 4 в рамках чергового засідання клубу «Гармонія» відбувся майстер-клас «Творчість, яка не має меж». На захід були запрошені фахівці своєї справи з Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука.
  Учні  центру поділилися цікавими рецептами страв, розповіли як красиво та апетитно їх прикрашати, як правильно сервірувати стіл та складати серветки. А потім всі бажаючі  залюбки  тренувалися в цій майстерності.










      Неабияку увагу викликали красиві речі  зроблені руками учнів РЦПТО № 1 з підручного матеріалу: іграшкові меблі з баночок  пепсі-коли, велосипед з проволоки та підшипників, різноманітні фігурки з тонкого металу та багато інших незвичайних речей.





   Несподіванкою були хімічні досліди з виявлення якості продуктів від майстрів навчального закладу, які дуже зацікавили і здивували юнаків та дівчат. 
     







    Зустріч була корисною для молоді та відбулася в дружній  веселій атмосфері.


Немає коментарів:

Дописати коментар