Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 17 травня 2018 р.


Ми – європейці




   З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Наша країна є часткою великої європейської спільноти зі своєю великою історією, культурою, звичаями, традиціями. Українці добродушна, гостинна та допитлива нація. Ми любимо приймати у себе гостей, а ще ми любимо подорожувати. Хто з нас не мріє побувати в Європі? Хто хоч раз не хотів би власними очима  побачити її історичні та сучасні визначні пам’ятки.

   З нагоди   свята Європи в Україні 17 травня в бібліотеці-філії №4  відбулося чергове засідання  молодіжного клубу «Гармонія». Юнаки та дівчата провели EURO-турнір «Відчуй себе європейцем». Під час заходу, за допомогою асоціативного ряду  молодь  угадували країни, про які йшла мова, складала  «географічне лото», змагалась з питань  історії, літератури, культури та мистецтва. Гра допомогла її учасникам зорієнтуватися в своїх знаннях про країни Європи  та цікаво провести свій вільний час. 







Немає коментарів:

Дописати коментар