Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 24 вересня 2018 р.

Солодкий Кременчук разом з бібліотекою

       Фруктово-овочеві фантазії на фестиваль "Солодкий Кременчук" запропонувала бібліотека-філія №4 мешканцям міста. Творчий майстер-клас по світ-дизайну "Смачний подарунок своїми руками" від бібліотекаря Ірини Кісіль викликав неабиякий ажиотаж серед молоді та людей старшого віку. Кожному хотілося зробити власноруч букет для рідних із свіжих овочів та фруктів.
       На малечу чекала цікава конкурсно-розважальна програма: ігри "Хто я?", "На дереві, на грядці", "Юні поварята" та ін. Не залишилися осторонь і дорослі. До смаку прийшовся їм конкурс на вправність. Гравці намагалися почистити яблуко із найдовшою шкіркою і як нагорода - можливість його з'їсти.
         Справжньою окрасою локації стала виставка та урок карвінгу "Їстівні шедеври" від наших партнерів - учнів та майстрів РЦПТО №1. Багатьом хотілося зробити світлини на фоні їх виробів та отримати майстер-клас.
              Тепла, сонячна погода та святкова атмосфера в учасників заходу викликала позитивні емоції, дала змогу стовідсотково насолодитися святом фруктово-овочевих розваг. 






























Немає коментарів:

Дописати коментар