Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 6 березня 2019 р.


Жінка. Мати. Берегиня.

        Прийшла весна, яскраво світить сонечко… По давній традиції цієї чудової пори всі жінки чекають на свято 8 Березня. Звісно, в багатьох людей ставлення до нього різне, оскільки є різним ставлення й до жінки взагалі. Але 8 Березня вже традиційно стало святом весни, любові, краси та надії – всього того, що уособлює в собі жінка. 
        Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, а інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна. 
        Вшанувати жінку-берегиню, добру матір, бабусю, сестру, подругу, зібралося чимало бажаючих в читальній залі бібліотеки-філії №4 5 березня. Вітальні слова для усіх присутніх жінок пролунали від почесних гостей – депутатів обласної ради Макаруші Наталі Миколаївни та депутата міської ради Олександра Вікторовича Кальченка. 








      Найтепліші слова до усіх чарівних представниць прекрасної статі звучали від учасниць хору «Калина» Ради громадськості мікрорайону № 2, які дарували  душевні музичні вітання присутнім. 





        Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками на вже не молодих жіночих обличчях. 
   На центральній стіні читальної зали умілими руками бібліотекаря Любові Мостовенко було оформлено святкову фотозону. Після закінчення заходу всі бажаючі мали змогу сфотографуватися.




     Святкова програма додала присутнім чимало позитиву та гарного настрою. 


        

Немає коментарів:

Дописати коментар