Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 22 квітня 2019 р.

Квест – це пізнавально та весело


       Для бібліотеки-філії №4 стало доброю традицією разом з партнерами по екологічному вихованню молоді, Кременчуцьким еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, декілька років поспіль напередодні Дня довкілля проводити спільно соціокультурні природничі заходи. Цей рік теж не став вийнятком.
     18 квітня  старшокласники  шкіл Кременчука взяли участь у еколого-краєзнавчому квесті під відкритим небом «Таємниці «Придніпровського» парку».
                   
           
 

     Всі учасники гри поділилися на п’ять команд, кожна з яких мала  за допомогою підказок знайти зупинки: «Екологічну», «Ботанічну», «Дзвони Чорнобиля», «Казкову галявину», «Спортивну» та виконати на них певні завдання. І ось, все для старту готове. Квест почався! Юні екологи з великим азартом ринулись на пошуки.

   

   Так, біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» учасники заходу прослухали  інформацію про чорнобильську катастрофу, а потім відповідали на запитання по даній темі. На спортивній зупинці знайомилися з дихальною гімнастикою  за Стрельніковою, на «Казковій галявині» взяли участь у пухнато-пернатій вікторині. Кожна з команд намагалася виконати завдання краще за інших, але як і завжди перемогли доброзичливі відношення між учасниками гри. 







                                 


 На згадку про участь у квесті юні любителі природи отримали іменні сертифікати.

  


  Цей квест був не першим у практиці бібліотеки та, сподіваємося, далеко не останнім. Тож чекатимемо нових змагань.
    Дякуємо партнерам і всім учасникам квесту та вітаємо з Днем Довкілля!




Немає коментарів:

Дописати коментар