Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 20 серпня 2019 р.

                  З Днем незалежності, Україно!

     З нагоди головного державного свята нашої країни – Дня незалежності, бібліотека – філія №4 разом з Радою ветеранів мікрорайону №2 підготувала і провела  літературно – музичне свято «Ми одна українська родина».
     На заході зібралися люди похилого віку, які пам’ятають  нелегкий процес  державотворення України.
     Ведуча свята  Багмет С. А. розповіла присутнім про історію народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу і незалежність. Складною і бурхливою була  доля України. Топталися по ній орди чужинців, ворожі пазурі роздирали її тіло. Дітей її вели загарбники у неволю, вирували нескінченні битви за її честь і свободу. І зараз на сході країни, на жаль, ідуть бойові дії, гинуть справжні патріоти української землі, гинуть наші воїни, захищаючи незалежність країни.
     У всі часи знаходились люди, що були ворогами української волі, намагалися стерти  українську мову,  українську пісню, українську історію. Та як не можна забувати своїх батьків, так не можна забувати свій народ та його історію.
     У виконанні хору «Калина» Ради ветеранів мікрорайону №2 прозвучали українські народні пісні та пісні сучасних авторів про Україну.

     В кінці заходу ведуча привітала всіх присутніх з Днем незалежності України. Побажала благополуччя, здоров’я, добра та злагоди і щоб якнайшвидше прийшов мир на українську землю.






Немає коментарів:

Дописати коментар