Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 15 жовтня 2019 р.

І знову зустріч…



         Вже стало гарною традицією організовувати в бібліотеці-філії №4 зустрічі з Почесними громадянами Кременчука, які внесли значний  вклад в розвиток нашого славного міста. 
     13 жовтня Україна відзначала День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, яка стоїть на варті здоров’я людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань та шкідливого впливу довкілля.
       Тож не випадково в цей день гостем заходу – краєзнавчого аншлагу «І знову зустріч…» став В. І. Акімов, заслужений лікар України та відмінник охорони здоров'я України, який багато років очолював санітарно-епідеміологічну службу в Кременчуці.


         Мешканцям мікрорайону Молодіжного Віктор Іванович розповів про свою роботу по впорядкуванню забудови нашого міста та забезпеченню мешканців чистою питною водою, про берегоукріплення Кременчуцького водосховища, а також про те, як він врятував містян від надзвичайно шкідливого для здоров'я людей виробництва – заводу БВК. Учасники заходу ставили гостю запитання, вступали в діалог, вели невимушену щиру розмову.



        Сидерка Т.А., як депутат міської ради, від щирого серця привітала В.І.Акімова з професійним святом та подарувала йому великий букет яскравих хризантем.



         Ведуча заходу З.М. Харченко звернула увагу присутніх на книгу "Почесні громадяни міста Кременчука" та видання Анатолія Сербіна, лікаря та журналіста, який у своїх книгах «Когорта заслужених» згадав імена усіх 25-ти заслужених лікарів, які у Кременчуці раніше працювали чи працюють нині. А в книзі "Ветерани  в строю. Книга третя" присвятив розділ герою нашої зустрічі. 


         В.І. Акімов подарував бібліотеці нову книгу Анатолія Сербіна «Медичні споруди та будівничі у білих халатах» та пообіцяв найближчим часом подарувати свої 2 книги, які нещодавно вийшли з друку. 







Немає коментарів:

Дописати коментар