Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 6 лютого 2020 р.

30 січня у філії №4 відбулося  обговорення важливої теми для кожної людини «Дотримання вимог техногенної та пожежної безпеки вдома» з ініціативи Автозаводської районної адміністрації та Кременчуцького управління ДСНС України в Полтавській області.
Переважна більшість пожеж виникають у помешканнях громадян. Наші оселі становлять велику пожежну небезпеку. Тож це питання стосувалося кожного.
Запрошена інспектор ДСНС Ірина Сушко розповіла присутнім про основні вимоги пожежної безпеки. Що може спричинити раптову пожежу вдома, що потрібно робити та що не потрібно робити ні в якому разі? Ці питання та багато інших, інколи життєво необхідних, обговорювали сьогодні у читальній залі. До розмови долучилася також і психолог головного управління ДСНС Тетяна Ватульова.


Вона розповіла  про надання першої психологічної допомоги постраждалим та якою повинна бути людина для надання такої допомоги. Рада ветеранів мікрорайонів 1,2,3 взяли активну участь в обговорені цієї теми. Адже, кожен член сім’ї може почуватися безпечно тільки тоді, коли добре знатиме основи пожежної безпеки і правила поведінки під час пожежі.


Немає коментарів:

Дописати коментар