Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

Свято Незалежності України


      З нагоди Дня Незалежності України бібліотека-філія №4 презентувала вуличну книжкову виставку «Люби Україну, вона така різна». 












    На виставці експонувалися кращі науково-популярні та художні видання з історії України. Зокрема, всі бажаючі змогли перегорнути сторінки книги про «Історію незалежної України» братів Капранових з їх автографом, ознайомитися з книгами про життя найвидатніших людей нашої країни. Не залишилися без уваги нові книги з історії зародження, становлення та боротьби українських козаків за свободу – особливо автора М.А. Шудрі «Січ-Мати». Для деяких місцян було цікавим знайомство з історичними романами письменника В. Чемериса («Ярославна», «Анна Київська – королева Франції» та інш.). 



  Відвідувачі виставки з великим задоволенням залишили гарні слова побажань рідній неньці Україні в день її народження та залишили свої враження про виставку у Книзі відгуків.



         Несподіваним сюрпризом було відвідування заходу поетесою Таїсією Цибульською. Вона подарувала бібліотеці нову збірку спілки літераторів «Славутич» - «Україна починається з тебе» та свою книгу «Криниця». 



       Вітаємо всіх зі святом Незалежності! Нехай воно духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, мир та любов! 


Немає коментарів:

Дописати коментар