Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 1 лютого 2021 р.

Еко-зустріч «Птахи зимують поруч з нами»

Зимуючі птахи – це птахи, які не відлітають з приходом зими на південь, а залишаються зимувати в своєму рідному краї. Еко-зустріч «Птахи зимують поруч з нами» відбулася 1 лютого з учнями гімназії №26, яку організували працівники бібліотеки-філії №4 спільно з представниками регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні».
Фахівець з екологічного виховання Оксана Симоненко старшокласникам продемонструвала мультимедійну презентацію «Зимуючі птахи регіонального парку» та розповіла про птахів, які залишаються зимувати на території Полавщини і чи змінився їхній видовий склад внаслідок змін клімату. А також - де можна побачити зграї птахів, які прилітають до нас тільки взимку та чим підгодовувати пернатих у холодну пору року, аби не нашкодити їм.
Даний захід покликаний звернути увагу учнівської молоді на зимуюче птаство, розширити знання про них, виховувати бережливе ставлення та необхідність їх охорони, а також прищепити любов до зимуючих пернатих друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар