Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 11 лютого 2021 р.

Креатив-майстерОК з виготовлення валентинок і листівок «Найщиріші побажання у прекрасний день кохання»

Наближається День святого Валентина. У цей день найдорожчим людям дарують валентинки у формі серця – всесвітньо визнаного символу любові.
11 лютого у бібліотеці-філії №4 було проведено майстер-клас «Найщиріші побажання у прекрасний день кохання». Учасниками цього дійства стали чарівні дівчата.
Ми навчили робити валентинки та прикрашати їх всілякою фурнітурою - бісером, паєтками, стразами, камінчиками, стрічками та декоративними квітами. Всі учасниці заходу креативно підійшли до цього завдання. Із фантазією зробили валентинки, тому кожна листівка мала індивідуальну оригінальність. Ці поробки – не просто гарна забавка для молоді, але й оберіг затишку в їхніх сім`ях, який радує око та створює святкову атмосферу. Кожний учасник залишив сердечко собі на згадку про цей день.
Загалом, виготовлення валентинок – це захоплююче заняття, яке принесло задоволення і хороший настрій всім учасникам майстер-класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар