Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 13 травня 2021 р.

Європа без кордонів

З 2003 року у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. День Європи для України означає багато, адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою.
Це свято нам вкотре нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. У переддень свята бібліотека філія № 4 пропонує вашій увазі тематичний перегляд літератури «Європа без кордонів». На ньому представлені документи про історію ЄС, принципи його функціонування, керівні інституції, органи управління та їх діяльність. З цих видань можна отримати інформацію про європейські цінності, відносини Європейського Союзу та України та ін.
Познайомитись ближче з Європою, її країнами та народами, дізнатись, як Україна крокує до Євросоюзу ви зможете з книг у нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар