Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 17 червня 2021 р.

З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні у читальній залі бібліотеки-філії № 4 діє тематичний перегляд літератури – «Україна в жорстоких обіймах війни».
Ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців, коли нацистська армія вторглася на територію нашої країни. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.
На нашому перегляді представлено чимало цікавих матеріалів, книг, публіцистичних роздумів, фотоальбомів. Зокрема, такі видання як «Книга пам’яті України» по увічненню учасників бойових дій, які померли в повоєнні роки, науково-документальна серія книг «Реабілітовані історією», науково-популярне видання «Війна і міф. Невідома Друга Світова», книги «Україна у полум'ї війни. 1941-1945», «Герої визволення України», «Україна у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» та багато інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар