Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 7 квітня 2022 р.

 БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

     7  квітня відзначається Всесвітній день здоров’я.  До цієї дати у бібліотеці організовано валеологічну книжкову виставку "Рецепти здоров’я для всієї родини".





     Як стверджують лікарі - здоров’я людини починається зі здорової їжі. 

   Безцінним досвідом та корисною інформацією щодо здорового харчування та секретів схуднення діляться автори, чиї книги представлені на виставці. В них ви знайдете прямий шлях до збалансованого харчування, рецепти корисних страв та перелік продуктів, які не нашкодять вашому організму. 

   Прочитавши  ці книги, маємо надію, що ви навчитеся правильно харчуватися, адже це може запобігти багатьом захворюванням. Книги допоможуть вам не лише позбутися зайвої ваги, а й відновити здоров’я і якість свого життя.    




      В умовах постійної зайнятості важко знайти час на походи в спортзал, заняття спортом. А даремно. Сучасна молодь, останнім часом, стала набагато шанобливіше ставитися до спорту, ніж представники старшого покоління.

      Досить виділити 30-40 хвилин у своєму щільному графіку, зробити кілька нескладних вправ, пробігти, покататися на велосипеді і гарантовано отримати заряд енергії, бадьорості і прекрасного настрою на цілий день. "Активність, активність і ще раз активність! Будьте активними і життєрадісними!"- закликають нас лікарі.  

     Спорт - це стиль життя і джерело натхнення. Ознайомившись з літературою на виставці, ви дізнаєтеся, як виховати у собі силу волі та досягати успіху. Наслідуючи запропоновані тут поради, можна легко знизити масу тіла, відновити сили. 

     Виставка пропонує видання обов'язкові для прочитання усім, хто хоче привести до ладу своє тіло і позбавитися від хронічних захворювань. Вони допоможуть крок за кроком змінити ваше життя. 




     На виставці представлені також книги про лікування лікарськими рослинами, які містять якісні фотографії і характеристики рослин, безліч рецептів, що застосовуються при найпоширеніших захворюваннях, з точним дозуванням і докладним описом процесу приготування. 




     Видання, що демонструються на виставці стануть незамінними помічниками для тих, хто хоче відновити і зміцнити своє здоров'я.

     Виставка приваблює своєю яскравістю та актуальністю, адже дбати про своє здоров'я ніколи не пізно. 

      Бажаємо жити в злагоді з собою, менше хвилюватися, вчіться долати стрес і пам’ятайте: найголовніше багатство кожної людини, яке не має ціни – це здоров’я.  

Будьте здорові та щасливі!


Немає коментарів:

Дописати коментар