Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 21 квітня 2022 р.

 Довгоочікуваний та урочистий день Світлого  Христового Воскресіння - Великдень, є для нас   невичерпним джерелом життя і радості. Український народ споконвіку шанобливо, з безмірною любов’ю   готується до приходу весни, підкреслюючи значущість свята, що знаменує собою любов до життя і   ближнього, перемогу та надію. Свято має свої традиції, які встановлювалися упродовж багатьох поколінь.

          Саме Великоднім традиціям  українців присвячено тематичний перегляд літератури «Великодній   вернісаж», який організовано у філії №1 КМПБ. Яскраво оформлений та  інформаційно насичений, він   з першого погляду привертає увагу відвідувачів бібліотеки. Представлена література знайомить   користувачів з традиціями святкування Великодня, походженням одного із важливих символів свята -   писанкою, цікавими фактами про історію й символіку розпису, віршами, легендами та переказами.
          Запрошуємо усіх до перегляду!






Немає коментарів:

Дописати коментар