Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 16 травня 2022 р.

15 травня – Міжнародний день сім’ї. Це свято засновано Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році й присвячене проблемам сім’ї, родинним зв’язкам та сімейним цінностям. Родина є однією з найбільших загальнолюдських цінностей. Вона  є тим потужним джерелом, що об’єднує і гуртує людей. А це саме те, що вкрай необхідно зараз нашій країні.                 

        

 Саме з нагоди цього свята, 15 травня філія №1 КМПБ для своїх користувачів, їх сімей, переселенців, організувала та провела конкурсно-розважальну програму «В душі бринить струна єдина – родина, книга і дитина». Святкове дійство пройшло феєрично, видовищно та яскраво. Дорослі та діти активно приймали участь у конкурсах, вікторинах та іграх, діти читали вірші. Привернула увагу присутніх і книжкова викладка літератури «Книга в моєму житті і житті моєї родини».  


  
                     




   Захід завершився танцю флешмобом та яскравим кульковим феєрверком. Загалом у бібліотеці панувала тепла, радісна атмосфера, щирі та позитивні емоції. Усі здружилися і згуртувалися, а головне переконалися, що сім’я - це добро, підтримка, любов, затишок і добробут. Буде жити і процвітати  сім’я – буде жити і процвітати Україна.











Немає коментарів:

Дописати коментар